Okulumuz Hakkında

Tuna Anaokulu
YILDIRIM MAH. ATLAS SK. MEHMET AKIF INAN ORTAOKULU BLOK NO 12 BAYRAMPAŞA / İSTANBUL
0 (212) 437 27 89(Hafta İçi 08.30 17.00)
0 (212) 437 27 89
https://tunaanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Eğitim Programı, başkaları tarafından hazırlanan bilgiyi kabul etmek yerine, kendi akıllarını ve becerilerini kullanarak özgün çalışmalar yapmalarını sağlamak üzere yapılandırılmıştır. Çocukların bedensel, bilişsel, duygusal, sosyal, kültürel, dil ve hareket gibi çok yönlü gelişmelerini destekleyecek eğitim ortamı hazırlamak, kendisiyle barışık tüm gelişim alanlarında yeterli, kendine güvenen, iş birliğine açık, yaratıcı düşünebilen, öz bakım ihtiyaçlarını karşılayabilen, problemli davranışları giderici bir eğitim ortamı hazırlamak, sosyal faaliyetler düzenleyerek gelişimde ulaşılan başarıyı sergilemek, velilere çocuk eğitimi hakkında rehberlik yapmak, okul öncesi eğitimin amaçları ve çocukların davranışları hakkında bilgilendirmek, yazılı literatürlerle velinin eğitimini desteklemek, öğrencilerimi Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, Demokratik, Laik ve İnsan Haklarına Saygılı bireyler olarak yetiştirmek hedefimizdir

MİSYON

Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Çevremize de eğitim vermek için varız. Severek gelebilinecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

-07.05.2018 TARİHİNDE İL MİLLİ EĞİTİM VE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN TEMİZLİK VE HİJYEN KURALLARINA UYGUN BULUNDUĞUNDAN BEYAZ BAYRAK ALMIŞTIR. -01.10.2009 TARİHİNDE BAŞLATILAN COMENIUS PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR.TUNA ANAOKULU COMENIUS PROJESİNDE 7 AVRUPA ÜLKESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI. PROJEDE TÜRKİYE BULGARİSTAN MACARİSTAN İSVEÇ AVUSTURYA ROMANYA LETONYA POLONYA YER ALDI.
Öğretmen :8
Öğrenci :144
Kütüphane Kitap Sayısı :215
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

İKİLİ EĞİTİM ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

08.00 - 18.00

YABANCIDIL

Isınma Şekli

DOĞALGAZ

Servis Bilgisi

SERVİS TAŞIMACILIĞI BULUNMAMAKTADIR.

Bağlantı

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Bayrampaşa İlçesi merkezine 1,5 KM uzaklıktaTIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

YILDIRIM MAHALLESİ

Kontenjan Bilgileri

150

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

BESLENME DOSTU OKULUM TEMİZ